Οδηγίες χρήσης VitalDermax

Αντιρυτιδική κρέμα VitalDermax Εντατική – ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την πρόληψη σχετίζονται με την ηλικία αλλαγές του δέρματος. Η χρήση της κρέμας βοηθά στην εξάλειψη των ρυτίδων και τη μείωση κατά το ήμισυ του αριθμού των βαθιών ρυτίδων. Για να επιτύχει τη σταθερή τούτου, είναι αναγκαία για την τακτική χρήση της κρέμας για 28 ημέρες.

Ενδείξεις για τη χρήση,

VitalDermax που αναπτύχθηκε ειδικά για το δέρμα που δείχνει τα σημάδια της γήρανσης. Κρέμα έχει ενεργή δράση κατά των ρυτίδων διαφορετικούς τύπους, βοηθά να αποβάλει τις λεπτές ρυτίδες του προσώπου και μια σημαντική μείωση στο βαθύ.

Εφαρμόστε την κρέμα, αν δείτε τον εαυτό σας που σχετίζονται με την ηλικία αλλαγές του δέρματος, το σχηματισμό των ρυτίδων, απώλεια της ελαστικότητας, την εμφάνιση των κηλίδων ηλικίας. Επίσης η χρήση της κρέμας ενδείκνυται για γυναίκες με ξηρό έως πολύ ξηρό δέρμα για να το χρησιμοποιήσετε ως μια ενυδατική κρέμα.

Τα αποτελέσματα από την εφαρμογή της κρέμας που μετράται μετά από 28 ημέρες. Για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι δυνατή με την καθημερινή χρήση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα

Για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι δυνατή με την καθημερινή χρήση

Οδηγίες χρήσης σε κάθε συσκευασία. Πριν από την εφαρμογή της λειτουργίας, ο κατασκευαστής συνιστά να καθαρίστε προσεκτικά το δέρμα και μόνο στη συνέχεια να το εφαρμόσετε στο δέρμα. Χρησιμοποιώντας την κρέμα ενεργεί για τον ακόλουθο αλγόριθμο:

  1. Καθαρίστε το πρόσωπό σας από τη βρωμιά λοσιόν κατάλληλη για τον τύπο του δέρματός σας. Στεγνό πρόσωπο με ένα μαλακό πανί.
  2. Καθαρίστε το πρόσωπό σας με ένα παγάκι. Μασάζ με τα δάχτυλά σας στην περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη.
  3. Ισχύουν VitalDermax στο μέτωπο, τα μάγουλα και το ντεκολτέ. Αργές κινήσεις μασάζ διανέμει ομοιόμορφα την κρέμα. Κάντε ένα απαλό μασάζ για 2-3 λεπτά.
  4. Διενεργούν αυτές τις θεραπείες τακτικά πριν τον ύπνο μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το ελάχιστο ποσοστό ανάκτησης του δέρματος διαρκεί 28 ημέρες. Χρησιμοποιήστε την κρέμα ως το κύριο προϊόν για την περιποίηση του δέρματος πριν από το κρεβάτι.

Αντενδείξεις

Η κρέμα είναι κατασκευασμένο από οργανικά συστατικά, τα οποία λειτουργούν καλά ακόμα και με πολύ ευαίσθητο δέρμα. Περιπτώσεις αλλεργικών αντιδράσεων δεν ήταν σταθερό. Αν έχετε ατομική δυσανεξία στα συστατικά, μη χρησιμοποιήσετε το προϊόν.

Κρατήστε την κρέμα μακριά από πηγές θερμότητας, αποφύγετε το άμεσο φως του ήλιου.

Αντιρυτιδική κρέμα VitalDermax μπορείτε να παραγγείλετε στην Κύπρο στην επίσημη ιστοσελίδα του. Το εργαλείο που συμμετέχουν στη δράση, αυτή τη στιγμή, Μπορείτε να το αγοράσετε για το ήμισυ της τιμής. Για να διατηρήσετε τη νεότητα της επιδερμίδας σας με την κρέμα VitalDermax.