Την του προσώπου αναζωογόνηση – ποια μέθοδο να επιλέξω;

Την του προσώπου αναζωογόνηση

Μετά από 30 χρόνια, το δέρμα αρχίζει να χάνει το υαλουρονικό οξύ και μαζί με το νερό. Το περιεχόμενο μειώνει το δέρμα είναι η ελαστίνη και το κολλαγόνο. Το δέρμα γίνεται ξηρό και λιγότερο ελαστικό, στη συνέχεια, εμφανίζονται ρυτίδες. Τι να κάνω, πώς να επαναφέρετε τη νεανικότητα του δέρματος; Επαγγελματικό σαλόνι ομορφιάς θα σας πω ποιες θεραπείες είναι η καταλληλότερη για την μία ή την άλλη γυναίκα.

Πώς να αναζωογονήσει το δέρμα

Η αναζωογόνηση του προσώπου μπορεί να επιτευχθεί με διάφορες μεθόδους. Όλα αυτά μπορούν να χωριστούν σε τρεις ομάδες:

  • υγεία-κτίριο μεθόδους
  • θεραπείες ομορφιάς
  • πλαστική χειρουργική τεχνικές.

Να συνηθισμένες τεχνικές περιλαμβάνουν:

  • η σωστή διατροφή,
  • υγιεινό τρόπο ζωής
  • σπορ, χωρίς κακές συνήθειες.

Από που πρέπει να αρχίσετε μια αναζωογόνηση του προσώπου.

Η κορυφή της μόδας στην πλαστική χειρουργική προσώπου, που πραγματοποιήθηκε: πρέπει να δείτε τα αποτελέσματα των αποτυχημένων επιχειρήσεων που είναι γνωστό στον άνθρωπο. Σήμερα ανθεί και θεραπευτικές αγωγές, συμπεριλαμβανομένων των μεθόδων σημαντική επίδραση στο δέρμα χωρίς χειρουργική επέμβαση. Οι μέθοδοι αυτές περιλαμβάνουν μασάζ, μεσοθεραπεία, biorevitalization, έγχυση αλλαντικής τοξίνης, του προσώπου τρίβει, περιγράμματος του προσώπου, απολέπιση.

Φλούδες – απλή, αλλά αποτελεσματική τεχνική της αναζωογόνησης

Στο σαλόνι ομορφιάς χρησιμοποιηθεί για όλα τα είδη των φλούδες και να πραγματοποιήσει την ξαναέρχεται στην επιφάνεια, η οποία αφαιρεί τις επιφανειακές στιβάδες του δέρματος, που υποκινεί την ανανέωση. Για το επικαιροποιημένο λεπτό δέρμα επάνω ομορφιά μάσκα και κρέμα να απορροφηθεί γρήγορα και να παρέχουν αποτελεσματική δράση.

Σήμερα στα σαλόνια ομορφιάς πιο συχνά χρησιμοποιούνται χημικές φλούδες. Αυτό γίνεται χρησιμοποιώντας τα εργαλεία, τα οποία περιλαμβάνουν οργανικά οξέα. Για την επιφανειακή χημική απολέπιση χρησιμοποιεί οργανικά οξέα φρούτων. Βαθύτερα φλούδες μπορεί να επιτευχθεί με τη βοήθεια της φαινόλης.

Όταν εφαρμόζεται σωστά, μια χημική φλούδα διεγείρει την αναγέννηση του δέρματος, γίνεται νέα και λαμπερά, εξαλείφει προβλήματα όπως ξηρότητα, τις λεπτές γραμμές, κηλίδες ηλικίας, τα σημάδια. Μετά από μια βαθιά φλούδα από το δέρμα του καλύπτεται με μια κρούστα, η οποία δεν μπορεί να αφαιρεθεί. Μετά το διαχωρισμό του καφέ, δερμάτινο κάποιο χρόνο για την ανάκτηση και, στη συνέχεια, γίνεται νέος και λαμπερό.

Η αναζωογόνηση του προσώπου με μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία είναι μια θεραπεία του δέρματος χρησιμοποιώντας microinjections. Οι ενέσεις γίνονται ενδοδερμικά πολύ λεπτές βελόνες. Η αισθητικός μελετώντας προσεκτικά την κατάσταση του δέρματος και μόνο στη συνέχεια, αναθέτει την ένεση του δέρματος-αποκατάσταση ποτά. Στη σύνθεση του κοκτέιλ περιλαμβάνει βιταμίνες, μέταλλα, και άλλες βιολογικά ενεργές ουσίες που διεγείρουν τις μεταβολικές διεργασίες και να αποκαταστήσει το δέρμα είναι νεανικότητα.

Mesotherapy διαδικασία που γίνεται μία φορά την εβδομάδα. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 8 έως 15 θεραπείες ανάλογα με την αρχική κατάσταση του δέρματος. Το αποτέλεσμα της μεσοθεραπείας είναι σταθερή, η διάρκειά της εξαρτάται από τα επιμέρους χαρακτηριστικά του δέρματος.

SPRS-θεραπεία

SPRS-θεραπεία – ένα σύγχρονο άκρως αποτελεσματική μέθοδο αναζωογόνησης του προσώπου. Είναι έγκειται στο γεγονός ότι η γυναίκα είναι το φράκτη των κυττάρων του δέρματος, εκ των οποίων οι ινοβλάστες απομονωθεί και να καλλιεργηθεί σε συνθήκες εργαστηρίου. Οι ινοβλάστες είναι κύτταρα του δέρματος που παράγουν τις απαραίτητες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, ελαστίνη και το κολλαγόνο.

Καλλιεργούνται ινοβλαστών μέσω microinjections χορηγείται στο δέρμα σε προβληματικές περιοχές του προσώπου. Live στο δέρμα, ινοβλάστες, διεγείρουν την παραγωγή των ινοβλαστών, με αποτέλεσμα, την ανανέωση του δέρματος. Η διαδικασία είναι δύσκολη, αλλά αξίζει τον κόπο, αναζωογόνηση του δέρματος μετά από δύο θεραπείες που διαρκεί για περισσότερο από δύο χρόνια.

Biorevitalization είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αποκατασταθεί η νεολαία

Biorevitalization είναι ένας από τους τύπους της μεσοθεραπείας, στην οποία το δέρμα αντί για κοκτέιλ με ένεση το υαλουρονικό οξύ. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του δέρματος που προσελκύει το νερό, προκαλώντας το δέρμα γίνεται απαλό, ελαστικό και νεότερους μπροστά στα μάτια μας.

Το υαλουρονικό οξύ χορηγείται με τη μορφή microinjections στο δέρμα όχι μόνο προσελκύει το νερό, αλλά, επίσης, διεγείρει τη σύνθεση του δέρματος το υαλουρονικό οξύ. Η μέθοδος είναι πολύ αποτελεσματική. Για την αναζωογόνηση του δέρματος και την εξάλειψη καλά η επιφάνεια των ρυτίδων αρκετά μερικές φορές δύο αγωγές, μία εβδομάδα. Θεραπεία συντήρησης γίνεται κάθε τρεις μήνες.

Masonite μπορεί να αντικαταστήσει την κυκλική λίφτινγκ

Σε αυτή τη μέθοδο, ένα ειδικό νήμα που βυθίζεται βιολογικά ενεργός ουσία εισάγεται στο μαλακών ιστών του προσώπου. Το νήμα υποστήριξη ύφασμα και το είδος της μεσοθεραπείας διεγείρει την παραγωγή των ουσιών που παρέχει αναζωογόνηση του δέρματος. Η μέθοδος είναι αποτελεσματική, η καλή κατάσταση του δέρματος διατηρείται έως και δύο χρόνια.

Του προσώπου χάραξη περιγράμματος

Του προσώπου χάραξη περιγράμματος γίνεται όταν η πρόπτωση των μαλακών ιστών του προσώπου που προκαλούνται από την ηλικία. Σε μέρη όπου η σημαντική μείωση του όγκου των μαλακών ιστών με ενέσεις εισαγάγει το υαλουρονικό οξύ, αποκαθιστώντας έτσι, επέπλευσε το περίγραμμα του προσώπου.

Μεθόδους αναζωογόνησης του προσώπου πολύ. Ποια μέθοδο ή συνδυασμό των μεθόδων που θα επιλέξετε και να συμβουλεύει τον θεραπευτή με βάση την εξέταση και τη μελέτη του δέρματος του ασθενούς.