Να ξαναέρθει στην επιφάνεια λέιζερ: αποκαταστήστε το δέρμα από το εσωτερικό

Που σχετίζονται με την ηλικία αλλαγές του δέρματος

Ποιο είναι το μυστικό για την αποτελεσματικότητα του λέιζερ για το δέρμα που σφίγγει. Πώς λειτουργεί και πώς διαφέρει από χειρουργική; Γιατί με τη μέθοδο της κλασματικής θερμόλυση αναγνωρίζεται ως το χρυσό πρότυπο της αντι-ηλικία κοσμετολογίας; Για να αποκαλύψει όλα τα μυστικά του λέιζερ που ξαναέρχεται στην επιφάνεια, θα μας βοηθήσει να οδηγήσει ένα cosmetologist.

Ρυτίδες: από πού προέρχονται;

Μας τα κύτταρα του δέρματος ανανεώνονται συνεχώς – ολόκληρο τον κύκλο ζωής των κυττάρων είναι μόνο περίπου 4 εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά, το κύτταρο γεννήθηκε, προχωρώντας σταδιακά από τα βάθη του δέρματος προς την επιφάνεια, πεθαίνει και εξαφανίζεται. Πάνω από εβδομήντα χρόνια στο σώμα μας, είναι να αντικατασταθεί περίπου 850 γενιές των κυττάρων, και αυτή η διαδικασία δεν είναι ενημερωμένο. Τι κάνει τα κύτταρα του δέρματος δεν ηλικία. Επομένως, γιατί, τότε, υπάρχουν όλες αυτές οι ρυτίδες και πτυχές του.

Ποια είναι η αιτία της γήρανσης;

 • Η διαδικασία της γήρανσης και τη γήρανση του δέρματος συμβαίνει λόγω της επιβράδυνσης της σημαντικές διαδικασίες του μεταβολισμού και τη σύνθεση. Είμαστε μεγαλύτεροι από τους "τεμπέληδες" να γίνουν τα κύτταρα μας. Συνθέτει λιγότερο από βιολογικά ενεργές ουσίες: υαλουρονικό οξύ, πρωτεΐνες, ελαστίνη, κολλαγόνο, και ρετικουλίνης, η οποία είναι υπεύθυνη για την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματος.
 • Σταδιακά, το έλλειμμα των διαρθρωτικών ίνες του δέρματος γίνεται αισθητή, ως αποτέλεσμα, το δέρμα φαίνεται πιο μαλακό, λεπτό και ξηρό. Αυτό θέτει το ερώτημα – είναι δυνατόν να Ξυπνήσει τα κύτταρα μας και πάλι για να δουλέψει;

Πώς να επαναφέρετε το σωστό ρυθμό της εργασίας κύτταρα;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποκαταστήσει τη δομή του δέρματος και επιταχύνει τις μεταβολικές διεργασίες. Ζημία είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους του στρες στο δέρμα, το οποίο διεγείρει αποτελεσματικά αυτές τις διαδικασίες. Για να κατανοήσουμε αυτή τη διαδικασία, ώστε να καταλάβουν πώς η διαδικασία ανάπλασης του δέρματος στο σημείο της ένεσης. Φανταστείτε ότι Έχετε τρυπήσει το δάχτυλό σας. Αντιδρά στη ζημία, αμέσως από το σώμα επιτρέπει τη γρήγορη ανάκαμψη, το συντομότερο δυνατόν, να αφαιρέσετε από το τραύμα. Για αυτό ενισχύεται τη σύνθεση του κολλαγόνου, το οποίο είναι συνδετικού ιστού.

Το σώμα μας είναι σε θέση από μόνη της να λύσει το πρόβλημα των ρυτίδων, Η επίδραση του λέιζερ στο δέρμαείναι απαραίτητο να είναι μόνο ώθηση

Έχει πολλές τρύπες σε όλη την επιφάνεια του δέρματος, θα δημιουργήσουμε ένα μεγάλο αριθμό κέντρα της αναγέννησης, που θα εργαστεί για την αποκατάσταση των πληγών και στην πορεία θα αποκαταστήσει τα αποθέματα κολλαγόνου και άλλες πρωτεΐνες που κάνουν το δέρμα ελαστικό πλαίσιο. Αυτή είναι η αρχή της δράσης της πολλές παραδοσιακές μεθόδους της ένεσης κοσμετολογία (μεσοθεραπεία, biorevitalization, κ. λπ.)

Σας ρωτήσω τι κάνει λέιζερ για την αναζωογόνηση; Είναι πολύ απλό! Λειτουργεί με την ίδια αρχή, μόνο που αντί να τη βελόνα χρησιμοποιώντας μια λεπτή υψηλής θερμοκρασίας ακτίνων!

Αποκατάσταση του δέρματος με λέιζερ. Πώς το λέιζερ αναζωογόνησης

Το σήμα για να ξεκινήσει η διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων του δέρματος και μπορεί να χρησιμεύσει ως μια θερμική επίδραση. Κατά τη διάρκεια της κλασματική θερμόλυση ακτίνα διαπερνά το δέρμα στο επιθυμητό βάθος και κυριολεκτικά ατμοποιεί τα κύτταρα σε μια μικρή περιοχή, προκαλώντας έγκαυμα σημείων. Σε απάντηση, ο οργανισμός ενεργοποιεί τη διαδικασία της ανάγκης αποκατάστασης.

Η διαδικασία του να ξαναέρθει στην επιφάνεια λέιζερ

Αυτή η διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία όσο πιο άνετη και ασφαλή για τον ασθενή. Μπορεί να βοηθήσει να λύσει επιτυχώς μια σειρά από προβλήματα:

 • αυξάνουν την ελαστικότητα και τον τόνο του δέρματος;
 • για να απαλλάξει το δέρμα από τις ρυτίδες
 • για να αφαιρέσετε τις φλέβες αραχνών και τα σημεία ηλικίας;
 • να αποβάλλει τα σημάδια από την ακμή (post-ακμή);
 • να αποκαταστήσει μια υγιή επιδερμίδα.

Μακροχρόνια κόσμο πρακτική έχει δείξει υψηλή αποτελεσματικότητα των μεθόδων ξαναέρθει στην επιφάνεια λέιζερ. Σήμερα, αυτή η διαδικασία είναι το χρυσό πρότυπο της αποδοτικότητας, η οποία συνεχώς προσπαθεί για να ταιριάζει με άλλα cosmetology μεθόδους και εργαλεία!

Το καλύτερο λέιζερ – τι είναι;

Καλλυντικά εμπειρογνώμονες σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν τα laser CO2 είναι η πιο αποτελεσματική και ασφαλής. Παρά το γεγονός αυτό, οι μηχανές είναι συνεχώς βελτίωση, υπάρχουν όλες οι νέες τροποποιήσεις. Κλινικές χρησιμοποιούν το πιο πρόσφατο σύστημα λέιζερ – πιθανώς η πιο προηγμένη που διατίθεται σήμερα:

 • Πρώτον, μειώνει το χρόνο διαδικασίας στο ελάχιστο.
 • Δεύτερον, η διαδικασία είναι ανώδυνη ελάχιστα.
 • Και το πιο σημαντικό! Αυτό σας επιτρέπει να επιτύχετε εκπληκτικά αποτελέσματα!

Στους ασθενείς μου το συστήνω! Σε αντίθεση με πολλά συστήματα λέιζερ, έχει μια ευέλικτη επιλογή των τρόπων. Αυτό σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ένταση και το βάθος των επιπτώσεων των ακτίνων, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά του ασθενούς δέρμα και αντιμετωπίζει το αισθητικό έργο.

Είναι σημαντικό ότι η διαδικασία του να ξαναέρθει στην επιφάνεια λέιζερ σε αυτή τη μηχανή είναι γρήγορη και άνετη, το δέρμα που αντιμετωπίζεται σε μια ειδική ακολουθία, έτσι ώστε δύο συνεχόμενους πόντους του δεν θερμαίνεται κατά την ίδια στιγμή, επειδή μπορεί να προκαλέσει έγκαυμα. Αυτό το πρόγραμμα επεξεργασίας ονομάζεται Z-αλγόριθμο. Σας επιτρέπει να ελαχιστοποιηθεί ο πόνος μετά την επέμβαση, για να αποβάλλει το πρήξιμο και να μειώσει το χρόνο αποκατάστασης μέχρι 2-7 ημέρες (ανάλογα με το σκοπό της διαδικασίας).

Θέλετε να οργανώσετε τη διαδικασία της κλασματικής θερμόλυση, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι:

 • Όταν επιλέγετε τη μονάδα, θα πρέπει να προτιμάτε λέιζερ του CO2. Ειδικοί κλινικές προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα σύστημα που θα περάσει όλες τις απαραίτητες δοκιμές και έχει ήδη καταφέρει να αποδείξει την φανταστική απόδοση!
 • Μετά τη διαδικασία, θα πρέπει σύντομη ανάκαμψη και την ελάχιστη πρόσθετη φροντίδα του δέρματος με ειδικά εργαλεία.
 • Η αποκατάσταση διαδικασία είναι ανώδυνη, άνετη και σύντομη (από 2 έως 7 ημέρες).
 • Το αποτέλεσμα της κλασματικής θερμόλυση αισθητή και μακροπρόθεσμα. Το αποτέλεσμα θα είναι αισθητή μετά από μια εβδομάδα και θα συνεχίσει να αυξάνεται μέσα σε 3-6 μήνες. Εάν είναι απαραίτητο, η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί.