Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της αναζωογόνησης του προσώπου με λέιζερ

Πώς γίνεται η διαδικασία αναζωογόνησης του προσώπου με λέιζερ

Υπάρχουν μέθοδοι αναζωογόνησης του προσώπου χωρίς ριζοσπαστικές παρεμβάσεις όπως ενέσεις ή ακόμη και νυστέρι;

Φυσικά υπάρχουν τέτοιες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται επιτυχώς στην πράξη και καταστέλλουν τις επεμβατικές τεχνικές.

Τα σύγχρονα καλλυντικά αναπτύσσουν εντατικά νέες και αποτελεσματικές τεχνολογίες βασισμένες σε ελάχιστες βλάβες στο δέρμα και ανακούφιση από τον πόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Σήμερα πρόκειται να σας πούμε πώς γίνεται η αναζωογόνηση του προσώπου με λέιζερ διόδων, η οποία είναι η θεμελιώδης διαφορά από άλλους τύπους ανύψωσης και πρόκειται να αξιολογήσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της μεθόδου.

κωνικό λέιζερ διόδων

Οι αισθητικοί χρησιμοποιούν συχνά τεχνικές λέιζερ για διάφορους σκοπούς: ξεφλούδισμα, αποτρίχωση, βιο-αναζωογόνηση, ελαφρύ τατουάζ και πολλά άλλα.

Γενικά, οι διαδικασίες λέιζερ χωρίζονται σε δύο τύπους. Δηλαδή, είτε με βλάβη στις δομές του δέρματος είτε με πιο ήπια λειτουργία. Η μέθοδος αναζωογόνησης του προσώπου με λέιζερ σχετίζεται επίσης με τις οικονομικές σύγχρονες τεχνικές.

Λειτουργικότητα του λέιζερ διόδων

Λόγω της ελάχιστης θερμικής επίδρασης στο δέρμα, το λέιζερ διόδων θεωρείται ως κρύο λέιζερ λόγω των ιδιοτήτων του. Η θέρμανση του δέρματος υπάρχει, αλλά η ουσία της μεθόδου είναι ότι δεν δίνει την αίσθηση της κολακευτικής υπερθέρμανσης στην επιφάνεια, όπως συμβαίνει με τη θεραπεία με λέιζερ.

Το πλεονέκτημα ενός λέιζερ διόδων είναι ότι μπορεί να διεισδύσει αρκετά βαθιά στο δέρμα και να διατηρήσει τις ιδιότητές του χωρίς να δημιουργηθεί υπολειμματική θερμότητα.

Η ακτίνα λέιζερ από μια συσκευή διόδου έχει μήκος κύματος από 810 έως 940 nm και προκαλεί την ακόλουθη αντίδραση του δέρματός σας, που διαπερνά ανεπαίσθητα προς τα μέσα:

 • αφυπνίζει τα κύτταρα που λειτουργούν καλύτερα όταν μια ακτίνα φωτίζει πάνω τους.
 • διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης - ουσιών χωρίς τις οποίες το δέρμα δεν μπορεί να είναι σφριγηλό και λαμπερό.
 • διεγείρει τις διαδικασίες αναγέννησης: τα ενεργοποιημένα κελιά παρατηρούν τις αδυναμίες τους και ενεργοποιούν τη δική τους λειτουργία αναγέννησης.

Αυτή είναι η κύρια διαφορά μεταξύ αυτής της τεχνικής και της μεσοθεραπείας, συμπεριλαμβανομένης της βιο-αναζωογόνησης: η δράση της διαδικασίας βασίζεται στη στοχευμένη παραγωγή νεαρών κυττάρων που διεγείρονται από το λέιζερ, παρά στον κορεσμό των μεσαίων στρωμάτων του δέρματος με φάρμακα. Αυτό κάνει το δέρμα πιο ορατό και πιο νεανικό.

Ενδείξεις και αντενδείξεις για αναζωογόνηση προσώπου με λέιζερ

Τώρα που έχουμε μια ιδέα για το πώς λειτουργεί ένα λέιζερ διόδων, ας ρίξουμε μια ματιά στα χαρακτηριστικά που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν λάβουμε μια αποφασιστική απόφαση να επικοινωνήσετε με τον αισθητικό για συνταγή ομορφιάς.

Οι απόλυτες πληροφορίες για τη διαδικασία μπορεί να είναι:

 • μείωση του turgor;
 • τσαλακωμένο πλέγμα,
 • μιμείται τις ρυτίδες;
 • υπερχρωματισμός,
 • ουλές,
 • ακμή.

Οι αντενδείξεις είναι όλες οι συνήθεις εξαιρέσεις για την επίσκεψη στο γραφείο αισθητικής ιατρικής:

 • Ασθένειες του αίματος: θρομβοκυτταροπάθεια, θρόμβωση, αιμοφιλία, νόσος von Willebrand και άλλα.
 • καρδιαγγειακή παθολογία,
 • ασθένειες συστημικών οργάνων,
 • διαβήτης οποιουδήποτε είδους,
 • κληρονομική αυτοάνοση ασθένεια: λύκος, ρευματοειδής φλεγμονή, αγγειίτιδα,
 • Η μητέρα και το παιδί διατρέχουν κίνδυνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.
 • Ευαισθησία στο φως ή φρέσκο ​​μαύρισμα

Υπάρχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν εκτελέσετε μια διαδικασία λέιζερ.

Η δέσμη λέιζερ που εκπέμπεται από τη συσκευή διόδων αγγίζει και δεσμεύει κυρίως τη χρωστική του δέρματος - μελανίνη. Υπό κανονικές συνθήκες και με την επάρκεια των διαδικασιών που εκτελούνται, αυτό δεν μπορεί να προκαλέσει ζημιά. Ωστόσο, εάν ανησυχείτε για αμφισβητήσιμες νέες αναπτύξεις στο σώμα σας, ύποπτες τυφλοπόντικες και προσκρούσεις, πρέπει να ενημερώσετε το γιατρό σας.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της αναζωογόνησης του δέρματος του προσώπου με λέιζερ

Επειδή μια διαταραχή του μεταβολισμού της μελανίνης με ορισμένους κινδύνους προδιάθεσης για ογκολογία μπορεί να οδηγήσει σε κακοήθη πορεία της διαδικασίας.

Και ακόμα λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν και συνήθως σπάνια προειδοποιούνται ότι πολλές ομάδες φαρμάκων έχουν το αποτέλεσμα της φωτοευαισθητοποίησης παρενεργειών - δηλαδή, αυξάνουν την ευαισθησία του δέρματος στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Πρόκειται για ευρείες κατηγορίες φαρμάκων: αντισυλληπτικά, αντιβιοτικά (ειδικά φθοροκινολόνες και τετρακυκλίνες), αντιψυχωσικά, καρδιολογικά, αντιμυκητιακά, διουρητικά και πολλά άλλα, σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και βιταμίνες Β μπορούν να προκαλέσουν ανεπιθύμητη αντίδραση.

Επομένως, πρέπει να ενημερώσετε τον αισθητικό για τη χρήση φαρμάκων και να υποδείξετε τη δοσολογία και τη διάρκεια της χρήσης. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους να αποφύγετε την ανάπτυξη αρνητικών συνεπειών, όπως κοκκίνισμα του δέρματος και ηλιακά εγκαύματα.

πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της αναζωογόνησης λέιζερ

Κάθε ιατρικός χειρισμός έχει σίγουρα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Η αναζωογόνηση με λέιζερ δεν αποτελεί εξαίρεση. Και προτού λάβετε μια υπεύθυνη απόφαση, πρέπει να λάβετε υπόψη όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

ζυγίστε προσεκτικά

Αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα:

 • δεν προκαλεί παράπονα.
 • Το
 • είναι σχετικά ασφαλές εάν δεν υπάρχουν αντενδείξεις.
 • Τα δικά σας κύτταρα αρχίζουν να λειτουργούν καλύτερα χωρίς τη χρήση ναρκωτικών.
 • μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου - το δέρμα γύρω από τα μάτια.
 • Στο τέλος του μαθήματος, το δέρμα όχι μόνο φαίνεται νεότερο, αλλά αποκτά μια ιδιαίτερη τρυφερότητα και χάρισμα που μπορεί μόνο να ευχαριστήσει.
 • δεν απαιτεί ειδική προετοιμασία και αποκατάσταση. Το κύριο πράγμα είναι ότι το εκτεθειμένο δέρμα δεν εκτίθεται για υπεριώδη ακτινοβολία για λίγο.

Υπάρχουν επίσης μειονεκτήματα:

 • Το αποτέλεσμα της διαδικασίας δεν εμφανίζεται αμέσως, αλλά μετά από περίπου 3-4 συνεδρίες, ανάλογα με την αρχική κατάσταση του δέρματος.
 • Το αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται πρέπει να διατηρείται με νέα μαθήματα σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 • Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για την εκτέλεση της τεχνικής είναι ακριβός και ο γιατρός που εκτελεί τη διαδικασία πρέπει να διαθέτει υψηλά προσόντα, οπότε δεν πρέπει να περιμένετε ότι η υπηρεσία θα είναι φθηνή.
 • αυστηρή προσοχή σε πιθανές αντενδείξεις.

Ενδιαφέρον γεγονός.Το λέιζερ διόδων δεν χρησιμοποιείται μόνο στα καλλυντικά για αναζωογόνηση, αλλά έχει επίσης βρει ευρύτερη χρήση για να αφαιρέσει την ανεπιθύμητη ανάπτυξη των μαλλιών στο σώμα.

Αφαίρεση λέιζερ από ανεπιθύμητα μαλλιά του σώματος

Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι μια αποτελεσματική και γρήγορη μέθοδος για την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων μαλλιών από σχεδόν όλα τα μέρη του σώματος. Για ορισμένες αισθητικές επεμβάσεις, μπορείτε να επιτύχετε απαλό και απαλό δέρμα. Η διαδικασία είναι ασφαλής και ακίνδυνη.

Ωστόσο, ένα απολύτως διαφορετικό μήκος και ένταση της δέσμης χρησιμοποιείται για αποτρίχωση. Γι 'αυτό μην ανησυχείτε για να αποκτήσετε ένα πρόσωπο χωρίς βλεφαρίδες, φρύδια και ένα αναιδές όπλο στην άκρη του τριχωτού της κεφαλής στη νεολαία σας.

Η συσκευή είναι προσαρμόσιμη και προσαρμόσιμη, η οποία είναι ιδανική για δύο βασικά διαφορετικές αισθητικές διαδικασίες.

Σε ποια ηλικία μπορεί να πραγματοποιηθεί αναζωογόνηση με λέιζερ

Η ζωή μας κάνει να κρυφοκοιτάζουμε, να χαμογελάμε, να στραγγίζουμε πονηρά και με την πάροδο του χρόνου τα ελαστικά του δέρματος να επιστρέφουν στην αρχική τους ομαλή μορφή.

Η αναζωογόνηση με λέιζερ επαναφέρει τις φυσικές ελαστικές λειτουργίες, βοηθά τα κύτταρα του συνδετικού ιστού να λειτουργούν καλύτερα, διεγείρει την προστασία από εξωτερικά ερεθίσματα.

Σε γενικές γραμμές, ο χειρισμός αξίζει την προσοχή γιατί σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε την ομορφιά και τη νεολαία σας χωρίς πόνο.

Η διαδικασία συνιστάται από την ηλικία των 18 ετών για τη θεραπεία της ακμής και σε μεταγενέστερη περίοδο 25 έως 40 ετών για τη διατήρηση της λειτουργίας των κυττάρων και του νεανικού δέρματος. Ένας έμπειρος αισθητικός μπορεί πάντα να σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή για να επιτύχετε τον στόχο σας και να κατανοήσετε όλες τις αποχρώσεις.