Κλασματική αναζωογόνηση λέιζερ: Οφέλη και παρενέργειες

Η κλασματική αναζωογόνηση με λέιζερ είναι μια τεχνογνωσία στην κοσμετολογία. Η διαδικασία εμφανίστηκε μόλις πρόσφατα, αλλά έχει ήδη αποδειχθεί θετική. Χρησιμοποιείται από οποιονδήποτε θέλει να αναζωογονήσει το δέρμα του προσώπου, του λαιμού και των χεριών τους. Έχει πολλές ενδείξεις και λίγες αντενδείξεις.

Αυτός ο τύπος αναζωογόνησης σάς επιτρέπει να εξομαλύνετε το δέρμα, να αφαιρέσετε τις ουλές και τις ουλές, ακόμη και να τονίσετε τον τόνο. Η διαδικασία διαρκεί λίγα λεπτά και τα αποτελέσματα διαρκούν έως και πέντε χρόνια. Δεν ονειρεύονται πολλές γυναίκες να επισκεφθούν ένα σαλόνι και να μείνουν όμορφες για μεγάλο χρονικό διάστημα; Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν εγγραφείτε σε μια συνεδρία, καθώς είναι πιθανές παρενέργειες.

Διαδικασία για κλασματική αναζωογόνηση του δέρματος

Η ουσία της κλασματικής αναζωογόνησης λέιζερ

Μία από τις τελευταίες σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα των καλλυντικών είναι η τεχνική κλασματικής αναζωογόνησης λέιζερ. Αυτήν τη στιγμή είναι η πιο δημοφιλής από όλες τις διαδικασίες θεραπείας με λέιζερ για έναν λόγο.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, η δέσμη λέιζερ, η οποία καθοδηγείται μέσω ενός ειδικού πλέγματος θραύσης, χωρίζεται σε μεγάλο αριθμό μικρο-ακτίνων. Αυτή η μέθοδος προσφέρει ένα ακριβές (κλασματικό) αποτέλεσμα στο δέρμα χωρίς να το καταστρέψει εντελώς.

Στο στρώμα του δέρματος σχηματίζονται πολλές από τις μικρότερες περιοχές επούλωσης, όπου η ανάπτυξη του ανανεωμένου νεαρού ιστού του δέρματος γίνεται πολύ γρήγορα. Τα κύτταρα γύρω από τις πληγείσες περιοχές αρχίζουν να διαιρούνται έντονα, γεμίζοντας τις κατεστραμμένες περιοχές. Αυτό διεγείρει τις διαδικασίες αναζωογόνησης στα βαθιά στρώματα του δέρματος. Οι μικρο-ακτίνες που δρουν στα μεσαία και πάνω στρώματα των ιστών του δέρματος βοηθούν στην απομάκρυνση της μελάγχρωσης, των ρυτίδων και των ουλών.

Η κλασματική αναζωογόνηση με λέιζερ του δέρματος του προσώπου συμβάλλει στη σταθερότητα και την ελαστικότητα. Επιπλέον, χάρη στη διαδικασία, οι πόροι μειώνονται σημαντικά, το οβάλ του προσώπου γίνεται πιο σφριγηλό, ο τόνος και η υφή του δέρματος εξομαλύνονται, οι ρυτίδες και οι ουλές εξομαλύνονται σημαντικά.

4 τύποι κλασματικών λέιζερ κωνικότητας

Πριν και μετά την μη αφαιρετική κλασματική αναζωογόνηση λέιζερ

Εν μέρει μη αφαιρετικό λέιζερ κωνικότητα

Στη φωτογραφία στα δεξιά μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα μετά την κλασματική μείωση λέιζερ του μη αφαιρετικού τύπου.

Συνήθως, η μέθοδος χρησιμοποιείται για την αναζωογόνηση του λαιμού, του προσώπου και των βλεφάρων, καθώς και για την αφαίρεση ραγάδων και σημείων ακμής.

Κατά τη διάρκεια αυτής της φωτοθερμόλυσης, το δέρμα δεν εκτίθεται σε σοβαρές βλάβες. Ως εκ τούτου, αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται για την ανύψωση και τη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος γενικά.

Κατά τη διάρκεια της φωτοθερμόλυσης, χρησιμοποιείται λέιζερ erbium που διαπερνά την επιδερμική στιβάδα χωρίς να επηρεάζει την ακεραιότητά του.

Επιπλέον, χρησιμοποιείται συχνά ένα λέιζερ θείου (1, 93 Nm). Χάρη στην ανακατανομή της μελανίνης, τα σημεία ηλικίας απομακρύνονται πιο αποτελεσματικά και οι περιοχές που δεν έχουν υποστεί χρώση θεραπεύονται.

Το αποτέλεσμα της μη αφαιρετικής τεχνικής φωτοθερμόλυσης επεκτείνεται. Για παράδειγμα, μετά από τέσσερις θεραπείες ακμής, η κατάσταση του δέρματος βελτιώνεται μέσα σε δύο χρόνια. Εάν ο στόχος της φωτοθερμόλυσης είναι να απαλλαγούμε από ραγάδες, τότε το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες: στο τέλος της πορείας, όχι μόνο το ελάττωμα εξαφανίζεται, αλλά και ο τοπικός ιστός αποκτά επίσης ελαστικότητα.

Μετά τη διαδικασία, οι ρυτίδες θα μειωθούν για άλλους τρεις μήνες. Ωστόσο, οι ανεπιθύμητες ενέργειες αναφέρονται μόνο στο 5% των περιπτώσεων.

Αφαιρετικός τρόπος

Η τεχνική περιλαμβάνει τη χρήση λέιζερ CO2, οι ακτίνες του οποίου διεισδύουν σε συγκεκριμένα στρώματα του δέρματος και δημιουργούν εκεί ζώνες βλάβης. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, οι πρωτεΐνες στα επιφανειακά στρώματα του δέρματος διπλώνονται και καταστρέφονται. Το νέο κολλαγόνο σχηματίζεται στις περιοχές που υποβλήθηκαν σε αγωγή για τρεις μήνες μετά τη διαδικασία.

Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται για βαθιές ρυτίδες, ουλές, υπερβολική χρώση, ουλώδη ιστό και χαλαρό δέρμα.

Ένα λέιζερ CO2 έχει μεγάλο μήκος κύματος ακτινοβολίας, το οποίο του επιτρέπει να διεισδύει στα βαθιά στρώματα του δέρματος και να απομακρύνει σημαντικά ελαττώματα.

Επιπλέον, χρησιμοποιείται λέιζερ erbium με μικρότερο μήκος κύματος. Το αποτέλεσμα είναι μικρό, αλλά το αποτέλεσμα θα φανεί νωρίτερα

Σε αντίθεση με τη μη αφαιρετική θερμόλυση, οι ασθενείς συχνά αισθάνονται πόνο κατά τη διάρκεια και αμέσως μετά την αφαιρετική συνεδρία. Ταυτόχρονα, αυτή η μέθοδος είναι πιο αποτελεσματική και ασφαλέστερη από την κλασική αφαίρεση λέιζερ.

Κλασματική αναζωογόνηση με λέιζερ CO2

Αναζωογόνηση CO2

Η φωτογραφία δείχνει μια παραλλαγή της διαδικασίας κλασματικής αναζωογόνησης λέιζερ. Θεωρείται η χρήση λέιζερ CO2 με μήκος κύματος 10, 6 μικρόμετρα. Η δέσμη εξαλείφει με ακρίβεια τα κύτταρα με ένα ελάττωμα μέσα στο στρώμα της επιδερμίδας. Η ακτινοβολία στον ιστό προκαλεί έντονη θέρμανση του υγρού. Στην κλασματική αναζωογόνηση λέιζερ με χρήση CO2, η εξάτμιση του νερού προκαλεί τη διάσπαση της δομής ορισμένων ζωνών, ενώ το δέρμα γύρω τους διατηρεί την ακεραιότητά του.

Με αυτήν τη μέθοδο, οι κατεστραμμένες περιοχές αποκαθίστανται χάρη στα ζωντανά και ενεργά κελιά.

Μέθοδος DOT taper

Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί λέιζερ διοξειδίου του άνθρακα με μήκος κύματος 10, 6 μm. Η δέσμη πέφτει στα στρώματα της επιδερμίδας και εξαλείφει επιλεκτικά τα κύτταρα με ελαττώματα. Όταν αλλάζετε από κατεστραμμένες και υγιείς περιοχές, πρέπει να σχηματιστεί ένα συγκεκριμένο δίκτυο. Η πήξη της πρωτεΐνης από τη δέσμη λέιζερ καταστρέφει τα ανεπιθύμητα κύτταρα.

Πλεονεκτήματα κλασματικής λέιζερ κωνικότητας

Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιείται στα καλλυντικά για πάνω από 10 χρόνια. Είναι αποτελεσματικό, ασφαλές και έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με άλλες μεθόδους αντιγήρανσης και θεραπείας:

 • δεν προκαλεί σχεδόν καθόλου παρενέργειες.

 • είναι μη επεμβατικό, επομένως δεν υπάρχει πιθανότητα μόλυνσης από τον πελάτη (συμπεριλαμβανομένου του HIV).

 • είναι αρκετά ανώδυνο και άνετο.

 • επιτρέπεται από 16 ετών,

 • είναι υγιεινό καθώς τα εργαλεία δεν έρχονται σε επαφή με το δέρμα.

 • Το
 • είναι κατάλληλο για τύπους ατονικού δέρματος,

 • Είναι δυνατό να επιλέξετε ένα μεμονωμένο πρόγραμμα θεραπείας,

 • είναι κατάλληλο για πελάτες με οποιοδήποτε βαθμό χρωματισμού του δέρματος,

 • Οι περιοχές με ελαττώματα υφίστανται επιλεκτική επεξεργασία, επομένως αποκλείεται η πιθανότητα βλάβης σε υγιείς ιστούς.

 • Λόγω του γεγονότος ότι το δέρμα τραυματίζεται μόνο κατά 25%, ο χρόνος αποκατάστασης μετά τη διαδικασία είναι σύντομος (πρόσωπο - επτά ημέρες, σώμα - 14 ημέρες).

 • Το εφέ γίνεται ορατό αμέσως μετά την πρώτη διαδικασία.

 • Το αποτέλεσμα που αποκτήθηκε αποθηκεύεται για αρκετά χρόνια.

 • Είναι δυνατή η αντιμετώπιση ευαίσθητων περιοχών,

 • Η παραγωγή ελαστίνης επιταχύνεται σημαντικά στις πληγείσες περιοχές.

Ρυτίδες - μια ένδειξη για τη διαδικασία φωτοθερμόλυσης

Ενδείξεις για τη διαδικασία αναζωογόνησης

Το κλασματικό κωνικό λέιζερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για:

 • γενική αναζωογόνηση του δέρματος,

 • Σύσφιξη του δέρματος (πρόσωπο, λαιμός, ντεκολτέ, βραχίονες);

 • Λύσεις ουλών και ουλών,

 • ευθυγράμμιση δέρματος;

 • Επαναφορά του περιγράμματος του οβάλ προσώπου,

 • Αφαίρεση ρυτίδων,

 • Κατάργηση κηλίδων ηλικίας και μελάσματος,

 • Κατάργηση ραγάδων (ραγάδες);

 • Εξαλείψτε τις συνέπειες της ακμής.

Η έντονη κλασματική έκθεση σε λέιζερ μπορεί εν συντομία να οδηγήσει σε υπερχρωματισμό του δέρματος.

Προκειμένου να επιτευχθεί ένα καλό αποτέλεσμα, το δέρμα πρέπει να αντιμετωπίζεται με καλλυντικά προστασίας από τον ήλιο με επίπεδο προστασίας τουλάχιστον SPF 50 μετά τη διαδικασία.

Η κλασματική επικάλυψη μπορεί να συγκριθεί με την επίδρασή της με τη στερεή επανενεργοποίηση. Κρίνοντας από την εξαιρετική εμπειρία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, αυτή η τεχνολογία υλικού είναι λιγότερο τραυματική και οδηγεί σε ένα τεράστιο αποτέλεσμα αναζωογόνησης και σύσφιξης.

Ουλές - μια ένδειξη για τη διαδικασία φωτοθερμόλυσης

Κλασματική αναζωογόνηση για τη θεραπεία ουλών και ραγάδων

Αυτή η μέθοδος αναζωογόνησης είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στη θεραπεία του ουλώδους ιστού. Οι κλασματικές ακτίνες λέιζερ έχουν την ικανότητα να συνθλίβουν τον τραχύ ιστό ουλής, μετά τον οποίο αποκτά ελαστικότητα, απαλότητα και μειώνεται η ένταση του περιβάλλοντος υγιούς ιστού.

Η κλασματική φωτοθερμόλυση βοηθά στη συρρίκνωση της περιοχής των ουλών, καθιστώντας τα ελαστικά, εμφανή και όσο το δυνατόν πιο κοντά στο υγιές δέρμα.

Η κλασματική αναζωογόνηση ενδείκνυται για τη θεραπεία των ραγάδων. Δυστυχώς, οι ραγάδες δεν μπορούν να εξαλειφθούν πλήρως. Μπορείτε να τα κάνετε πιο αόρατα μόνο. ​​

Η επίδραση της κλασματικής επούλωσης είναι:

 • μειώστε την περιοχή των ραγάδων,

 • Μείωση σπασίματος ινών ιστού,

 • ευθυγραμμίζει τις ραγάδες σε έναν υγιή τόνο δέρματος,

 • Αυξάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος και ανακουφίζει την ένταση.

Αντενδείξεις για τέτοια αναζωογόνηση

Η κλασματική αναζωογόνηση, όπως και με οποιαδήποτε αισθητική διαδικασία, δεν εμφανίζεται σε όλους. Επομένως, για να αποφευχθούν αρνητικές συνέπειες, όλες οι αντενδείξεις πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά πριν από τη συνεδρία.

Η κλασματική φωτοθερμόλυση δεν συνιστάται:

 • κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και κατά τη διάρκεια του θηλασμού, καθώς τυχόν αλλαγές στο σώμα μιας εγκύου ή θηλάζουσας γυναίκας θα επηρεάσουν το μωρό - δεν πρέπει να θέσετε σε κίνδυνο την υγεία του μωρού. Είναι καλύτερα να αναβάλλετε τη διαδικασία.

 • σε περίπτωση φλεγμονής (ή ερυθρότητας) στην περιοχή της θεραπείας - ο αισθητικός αρνείται να κάνει κλασματική φωτοθερμόλυση λέιζερ στα μάγουλα εάν καλύπτεται με αλλεργικό εξάνθημα (η ακτίνα λέιζερ μπορεί να βλάψει το δέρμα μέχρι βαθιά σημάδια);

 • για χημική φλούδα - Αφού καθαρίσετε το πρόσωπό σας, πρέπει να αφήσετε τα στρώματα της επιδερμίδας να πυκνώσουν και να προετοιμαστούν για τη δέσμη λέιζερ για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

 • σε ογκολογικές παθήσεις, καθώς μπορεί να προκύψουν φυσικές επιπλοκές ως αποτέλεσμα της έκθεσης με λέιζερ.

 • για διαγνωσμένο σακχαρώδη διαβήτη.

 • παρουσία ιογενών και βακτηριακών λοιμώξεων - για να αποτρέψετε την είσοδο ξένων στοιχείων στην κυτταρική δομή κατά την κλασματική αναζωογόνηση, πρέπει πρώτα να ανακάμψετε πλήρως.

Διαδικασία φωτοθερμόλυσης

Προετοιμασία και εκτέλεση της διαδικασίας

Για να αποφύγετε καταστροφικές συνέπειες με τη μορφή επιπλοκών μετά από μια αισθητική διαδικασία, πρέπει να προετοιμαστείτε προσεκτικά για αυτό.

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να συμβουλευτείτε έναν αισθητικό και να αξιολογήσετε την κατάσταση του δέρματος στο πρόσωπο. Ο ειδικός καθορίζει τη λίστα των αντενδείξεων και παρέχει τις απαραίτητες συστάσεις.

Πριν από τη διαδικασία, δεν συνιστάται η επίσκεψη στο λουτρό, τη σάουνα και το σολάριουμ για 3-4 εβδομάδες. Απαγορεύεται επίσης να απολαύσετε τον ήλιο. Το αντηλιακό πρέπει να εφαρμόζεται στο πρόσωπο πριν βγείτε έξω.

Είναι πολύ σημαντικό να σταματήσετε ορισμένα φάρμακα, ειδικά αντιβιοτικά και αραιωτικά αίματος. Επιπλέον, οι γιατροί συνιστούν τη λήψη αντιερεθικών φαρμάκων.

Δεν συνιστάται η πραγματοποίηση χειρισμών που τραυματίζουν τον ιστό του δέρματος τουλάχιστον δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Η κλασματική αναζωογόνηση με λέιζερ των ματιών και άλλων περιοχών λαμβάνει χώρα σε διάφορα στάδια. Πρώτα απ 'όλα, ο αισθητικός πρέπει να προετοιμάσει τις περιοχές του δέρματος για τη διαδικασία. Για να το κάνει αυτό, αφαιρεί τα υπολείμματα διακοσμητικών καλλυντικών από το δέρμα, καθώς και βρωμιά, σκόνη και ιδρώτα. Στη συνέχεια, η επιφάνεια υποβάλλεται σε επεξεργασία με αντισηπτικό

Το επόμενο βήμα είναι να εφαρμόσετε μια αναισθητική κρέμα που θα παραμείνει στο δέρμα για περίπου μία ώρα.

Μετά την αναισθησία, ένα τζελ επαφής εφαρμόζεται ομοιόμορφα στο πρόσωπο έτσι ώστε ο αισθητήρας να γλιστρά ομοιόμορφα και ομοιόμορφα πάνω στην επιφάνεια του δέρματος.

Στη συνέχεια, η άκρη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του ιστού του δέρματος σε ευθείες γραμμές σε πολλές κατευθύνσεις. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με εξαρτήματα διαφορετικών μεγεθών. Κατά κανόνα, 2 cm² δέρματος υποβάλλονται σε επεξεργασία με μία κίνηση.

Στο τέλος της διαδικασίας, ο ειδικός πρέπει να αφαιρέσει το υπόλοιπο τζελ επαφής και να εφαρμόσει μια καταπραϋντική κρέμα.

Ο αισθητικός αναζωογονεί το δέρμα με λέιζερ

Αριθμός συνεδριών

Μετά την κλασματική αναζωογόνηση με λέιζερ των βλεφάρων και άλλων προβληματικών περιοχών, απαιτείται αποκατάσταση για 3 έως 7 ημέρες. Η διάρκεια της περιόδου αποκατάστασης εξαρτάται από τον τρόπο ζωής του ασθενούς. Για παράδειγμα, οι κακές συνήθειες, η κακή διατροφή, η υπερβολική σωματική δραστηριότητα, το άγχος και οι διαταραχές του ύπνου μπορούν να επιβραδύνουν σημαντικά την αναγέννηση του δέρματος μετά τη διαδικασία.

Κατά τις πρώτες τρεις ημέρες μετά τη συνεδρία, μπορεί να εμφανιστεί ερυθρότητα και ελαφρύ πρήξιμο στο δέρμα. Τα παυσίπονα και τα προϊόντα ψύξης του δέρματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση της δυσφορίας.

Θεωρείται φυσιολογικό το δέρμα να φαίνεται τεντωμένο για την πρώτη εβδομάδα και να ξεφλουδίζει σε ορισμένα σημεία. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν μια χάλκινη επιδερμίδα που εξαφανίζεται μετά από 14 ημέρες.

Δύο έως πέντε διαδικασίες μπορούν να παράγουν μακροχρόνια αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, ανάλογα με τη μεμονωμένη περίπτωση και τα αρχικά δεδομένα του πελάτη, ο αισθητικός μπορεί να καθορίσει πόσες συνεδρίες απαιτούνται.

Το διάστημα μεταξύ των συνεδριών πρέπει να είναι τουλάχιστον 3-4 εβδομάδες. Η κλασματική αναζωογόνηση λέιζερ επιβραδύνει τη γήρανση: οι ρυτίδες μειώνονται ή εξαφανίζονται εντελώς, ο στροβιλισμός αυξάνεται, οι πόροι στενεύουν και η επιδερμίδα εξομαλύνεται. Αυτή η μέθοδος αφαιρεί αποτελεσματικά τη μελάγχρωση, την ακμή, τα ραγάδες και τα σημάδια.

Πιθανές παρενέργειες

Οι επιπλοκές μετά την κλασματική αναζωογόνηση λέιζερ είναι εξαιρετικά σπάνιες. Τις περισσότερες φορές, παρατηρούνται αρνητικές συνέπειες λόγω των μη επαγγελματικών πράξεων ενός αισθητικού, παραβλέποντας τις οδηγίες επεξεργασίας. Μερικές φορές εμφανίζονται ανεπιθύμητες ενέργειες επειδή ο πελάτης δεν ακολουθεί τις συστάσεις φροντίδας του δέρματος.

Πιθανές επιπλοκές:

 • έντονη υπεραιμία του δέρματος, αυτοπεριορισμένη μετά από τρεις ημέρες,

 • οίδημα,

 • σκούρος τόνος δέρματος;

 • υπερβολική ξηρότητα και απολέπιση του δέρματος,

 • εγγραφές;

 • ουλές και ουλές,

 • λευκά ή κίτρινα milia που υψώνονται πάνω από την επιφάνεια (πυκνά οζίδια που σχηματίζονται κάτω από το δέρμα),

 • φλεγμονώδεις διεργασίες στις κατεστραμμένες περιοχές,

 • το φαινόμενο της υπερχρωματισμού (μπορεί να συμβεί μέσω της έκθεσης στο ηλιακό φως).

Επιπλοκές μετά την κλασματική αναζωογόνηση με λέιζερ δεν θα εμφανιστούν εάν προετοιμαστείτε πολύ πριν από τη διαδικασία, επιλέξετε μια αξιόπιστη κλινική και έναν έμπειρο επαγγελματία.

Απλώστε την κρέμα στο δέρμα μετά από φωτοθερμόλυση

7 συμβουλές για την παρακολούθηση της θεραπείας

Για να αποκαταστήσετε γρήγορα το δέρμα, πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω προτάσεις:

 1. Προσπαθήστε να μην υπερθερμάνετε τις περιοχές που υποβλήθηκαν σε θεραπεία εντός 7-10 ημερών. Δεν μπορείτε να πάτε στο λουτρό, τη σάουνα. Δεν συνιστάται να επισκεφθείτε το σολάριουμ για 1, 5 μήνες.

 2. Τα προϊόντα που συνταγογραφούνται από το αισθητικό πρέπει να εφαρμόζονται στο δέρμα.

 3. Εάν το σώμα έχει υποστεί επεξεργασία, φορέστε ρούχα συμπίεσης.

 4. Αντιμετωπίστε το δέρμα με ενυδατικές κρέμες τουλάχιστον 2-3 φορές την ημέρα.

 5. Συμμετέχετε σε μια αναγέννηση μασκών που περιέχουν διεγερτικό για την αναγέννηση των ιστών.

 6. Οι κρούστες που εμφανίζονται δεν μπορούν να αφαιρεθούν.

 7. Απαγορεύεται η αποφλοίωση, η χρήση αποφλοιών και επιθετικών καθαριστικών.

Κλασματική τιμή αναζωογόνησης λέιζερ

Η τιμή της κλασματικής αναζωογόνησης του προσώπου με λέιζερ εξαρτάται από την περιοχή των περιοχών θεραπείας και το βάθος διείσδυσης των ακτίνων. Ορισμένες καλλυντικές κλινικές προσφέρουν στους πελάτες τους τιμοκαταλόγους στους οποίους καθορίζονται το κόστος επεξεργασίας 1 cm².

Το κόστος εξαρτάται από τον αριθμό των συνεδριών που πραγματοποιήθηκαν.

Το καλύτερο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί εάν η θεραπεία πραγματοποιείται σε μαθήματα που υπολογίζονται από έναν επαγγελματία αισθητικό.

Γυναίκα μετά την αναζωογόνηση του δέρματος

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την κλασματική αναζωογόνηση λέιζερ

Ελάχιστη ηλικία για αναζωογόνηση προσώπου με λέιζερ

Δεν υπάρχουν πρακτικά περιορισμοί. Οι θεραπείες μπορούν να γίνουν ήδη από την ηλικία των 17 ετών για την εξάλειψη των ουλών της ακμής.

Για γυναίκες μετά από 40 ετών που θέλουν να διατηρήσουν τη νεολαία και την ελκυστικότητά τους, η τεχνική είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, καθώς οι ακτίνες λέιζερ προκαλούν την παραγωγή κολλαγόνου από τα κύτταρα του δέρματος.

Ο χρόνος ανάκτησης μετά την κλασματική αναζωογόνηση λέιζερ είναι συνήθως 7 έως 14 ημέρες. Η διάρκεια της αποκατάστασης εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του προβλήματος και τον τύπο της έκθεσης σε λέιζερ.

Πότε μπορώ να

έναρξη;

Εξαρτάται από τον τύπο της θεραπείας με λέιζερ, τους προβληματικούς τομείς, την εμπειρία και τις δεξιότητες του αισθητικού. Ο χρόνος αποκατάστασης, με βάση τη μέθοδο και την πολυπλοκότητα των ελαττωμάτων, είναι οπουδήποτε από δύο ημέρες έως τρεις εβδομάδες. Συμβαίνει ότι ο ασθενής μπορεί να αρχίσει να εργάζεται νωρίτερα από μια ημέρα μετά τη συνεδρία.

Πόσος χρόνος χρειάζεται πριν από το αποτέλεσμα

εμφανίζεται

Χρειάζονται περίπου έξι μήνες για να ανανεωθεί πλήρως το δέρμα. Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου πέντε χρόνια.

Η κλασματική αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου με λέιζερ αναφέρεται σε εξαιρετικά αποτελεσματικές αισθητικές διαδικασίες. Έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με παρόμοιες θεραπείες κατά της γήρανσης. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή η διαδικασία δεν είναι για όλους και ότι έχει αντενδείξεις. Επομένως, πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό. Για να μειώσετε τον κίνδυνο επιπλοκών, θα πρέπει να επιλέξετε μόνο αξιόπιστες και αποδεδειγμένες κλινικές.