Κλασματική αναζωογόνηση λέιζερ: Περιγραφή της διαδικασίας

κλασματική αναζωογόνηση λέιζερ

Όλες οι γυναίκες ονειρεύονται να διατηρήσουν την ομορφιά και τη νεολαία τους για όσο το δυνατόν περισσότερο, χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους. Η σύγχρονη ιατρική δεν σταματά και αναπτύσσεται ενεργά στον τομέα της κοσμετολογίας. Προσφέρει όλα τα είδη διαδικασιών και λειτουργιών για αναζωογόνηση.

Τεχνικές που καθιστούν δυνατή την απόκρυψη των προφανών ενδείξεων γήρανσης χωρίς χειρουργική επέμβαση και καλλυντικών ενέσεων είναι πολύ γνωστές και απαιτητικές. Η κλασματική αναζωογόνηση με λέιζερ στον σύγχρονο κόσμο θεωρείται μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την καταπολέμηση των αλλαγών του δέρματος που σχετίζονται με την ηλικία.

Κλασματικό λέιζερ: τι είναι αυτό

Όταν δείχνετε το λέιζερ στο δέρμα, εμφανίζεται ένα έγκαυμα που πηγαίνει βαθύτερα. Οι αναγεννητικές διεργασίες ενεργοποιούνται, η οποία συμβάλλει στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Επίσης γνωστό ως θεραπεία με λέιζερ.

Με την τεχνική θραύσης, η δέσμη χωρίζεται σε πολλές μικρο-δέσμες. Η επίδραση στο δέρμα έχει τη μορφή δικτύου. Μετά από μια τέτοια έκθεση, τα εγκαύματα μοιάζουν με μια μεγάλη συλλογή microdots στο δέρμα που δεν επηρεάζεται.

Σημαντικό! Αυτό μειώνει σημαντικά τη βλάβη στο δέρμα και προάγει την ταχεία επούλωσή του.

Τα μη επηρεασμένα κύτταρα του δέρματος χωρίζονται ενεργά μετά τη θεραπεία με λέιζερ. Ταυτόχρονα, παράγεται κολλαγόνο και ελαστίνη, τα οποία εξασφαλίζουν νεανική επιδερμίδα.

Τι είναι η κλασματική φωτοθερμόλυση και πώς λειτουργεί;

Η κλασματική φωτοθερμόλυσηείναι μια διαδικασία καταστροφής του εστιακού ιστού θερμαίνοντάς τον με ελαφριά ενέργεια (λέιζερ).

Το αποτέλεσμα οφείλεται σε δύο φαινόμενα:

 • Πρώτον, ο παλιός ιστός καταστρέφεται φυσικά και αφαιρείται, αντί να αναπτυχθεί ένας νέος, χωρίς το ελάττωμα.
 • Δεύτερον, η θέρμανση ενεργοποιεί τα κύτταρα του δέρματος, ένα φαινόμενο γνωστό ως "θερμικό σοκ" εμφανίζεται όταν τα κύτταρα αρχίζουν να λειτουργούν ως νεαρά και ξαναχτίζουν ενεργά τον σκελετό κολλαγόνου-ελαστίνης του δέρματος.

Τελικά, το δέρμα όχι μόνο σφίγγεται και απαλλάσσεται από σημεία ηλικίας, αλλά και λειαίνει: οι ουλές και οι ρυτίδες εξομαλύνονται, οι ραγάδες εξαφανίζονται, τα μεγέθη των πόρων μειώνονται, γίνεται πυκνότερο και πιο ελαστικό.

Το ορατό εφέ είναι ήδη ορατό μετά από ΕΝΑ διαδικασία και ένα έντονο αποτέλεσμα αναζωογόνησης παρατηρείται μετά από αρκετές διαδικασίες. Επιπλέον, παρατηρείται ένα καλό αποτέλεσμα ανύψωσης για μερικούς μήνες μετά τη διαδικασία.

Τύποι διαδικασίας

Υπάρχουν δύο τύποι.

Τύποι αναζωογόνησης λέιζερ
 1. καταλυτική. Η έκθεση στο λέιζερ προκαλεί αφυδάτωση των ιστών, δημιουργώντας μια ανοιχτή μικρο-πληγή και τραυματίζοντας τα κύτταρα κοντά. Κατά τη διαδικασία ανάρρωσης παρατηρείται ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα ανύψωσης, αλλά υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης.
 2. Μη καταλυτικό. Με τέτοια ακτινοβολία, το δέρμα παραμένει ανέπαφο, το νερό από τον ιστό δεν εξατμίζεται και δεν εμφανίζονται μικροσκοπικές πληγές. Η διαδικασία εμφάνισης και επούλωσης των εγκαυμάτων πραγματοποιείται κάτω από την επιδερμίδα, η οποία εξαλείφει τον κίνδυνο μόλυνσης. Ωστόσο, το αποτέλεσμα μιας τέτοιας κωνικότητας είναι λιγότερο αισθητό.

Σημαντικό! Μια ειδική τεχνική επιλέγεται από έναν ειδικό λαμβάνοντας υπόψη τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά του δέρματος του ασθενούς.

Εφαρμοσμένες συσκευές

Οι συνέπειες εξαρτώνται όχι μόνο από τις δεξιότητες του γιατρού, αλλά και από το είδος υλικού που διαθέτει το σαλόνι ή η κλινική. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι μια τεχνική που κατασκευάζεται στην Ευρώπη. Πωλούνται σε ειδικά καταστήματα ή στους επίσημους ιστότοπους των κατασκευαστών. Η ενοικίαση είναι δυνατή για εφάπαξ χρήση.

Χρησιμοποιείται μόνο επαγγελματικός εξοπλισμός, είναι αρκετά ακριβό. Αυτοί είναιδιαφορετικοί τύποι: τόσο αφαιρετικοί όσο και μη αφαιρετικοί (η επιφάνεια εργασίας πιέζεται στο δέρμα ή διατηρείται σε απόσταση).

Προβλήματα που μπορούν να επιλυθούν με αυτόν τον τρόπο

Δημοσίευση ακμής. Τέτοιες ουλές είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα που περιλαμβάνει σωματικό και συναισθηματικό στρες. Η διαδικασία μπορεί να μειώσει την εμφάνιση ουλών ακμής. Χρησιμοποιούνται διαφορετικές μέθοδοι επιφανειακής ανάπλασης ανάλογα με τον τύπο της ουλής

ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Οι κύριες ενδείξεις είναι οι γραμμές έκφρασης και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια. Δεν θα είναι δυνατή η αφαίρεση όλων των ρυτίδων σε μία λειτουργία, αλλά το βάθος τους θα μειωθεί και θα είναι λιγότερο αισθητή. Για ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα, θα χρειαστείτε 4-5 διαδικασίες.

Σημαντικό! Οι ενέσεις Dysport βοηθούν στη μίμηση των ρυτίδων, οι οποίες μπορούν επίσης να μειώσουν την πιθανότητα νέων ρυτίδων στο μέλλον.

Ποια προβλήματα λύνει το λέιζερ

ρυτίδες γύρω από το στόμα. Θεωρείται ο πιο σοβαρός τύπος ρυτίδων. Για να τα απαλλαγείτε, χρησιμοποιείται συνεχής λείανση με λέιζερ. Αυτή η μέθοδος βοηθά στη μείωση της διάρκειας της φάσης αποκατάστασης, αλλά απαιτεί περισσότερες συνεδρίες (4-5).

Σημαντικό! Για να επιτύχετε μέγιστα αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορείτε να συνδυάσετε τη διαδικασία με την έγχυση πληρωτικών.

Ποιο είναι το πλεονέκτημα της κλασματοποιημένης φωτοθερμόλυσης έναντι των ραδιοκυμάτων και της φωτοκύλισης;

Σε αντίθεση με τη θεραπεία με λέιζερ, η κλασματική φωτοθερμόλυση δεν απομακρύνει την επιδερμίδα αμέσως σε ολόκληρη την επιφάνεια του δέρματος, αλλά μάλλον "κλασματοποιεί" - σε ομοιόμορφες μικρο-περιοχές, το καθένα σε μέγεθος ενός χιλιοστομέτρου. Ταυτόχρονα, η επούλωση πραγματοποιείται γρήγορα και χωρίς αρνητικές συνέπειες, καθώς δεν υπάρχει εκτεταμένη επιφάνεια τραύματος και άθικτο δέρμα παραμένει μεταξύ των μικρο-περιοχών. Η ευρέως χρησιμοποιούμενη ανύψωση φωτογραφιών και ραδιοκυμάτων βασίζεται στη θέρμανση ινών κολλαγόνου χωρίς αφαίρεση της επιδερμίδας.

Αξίες

Ο κύριος διαφοροποιητής από άλλες μεθόδους είναι η ιδανική ισορροπία μεταξύ αποτελεσματικότητας και ασφάλειας.

Κύρια πλεονεκτήματα:

 • η ικανότητα να επηρεάζει οποιοδήποτε μέρος του σώματος;
 • εκτεταμένη λίστα ενδείξεων,
 • Το λέιζερ επηρεάζει περίπου το 20% της κατεστραμμένης περιοχής του δέρματος.
 • γρήγορη ανάκτηση (3-6 ημέρες);
 • Προσβασιμότητα της διαδικασίας για τους μαύρους ασθενείς ·
 • μακροχρόνιο αποτέλεσμα (περισσότερο από 1 έτος).

Σημαντικό! Το μόνο μειονέκτημα είναι η ανεπαρκής αποκάλυψη όλων των χαρακτηριστικών της κλασματικής λέιζερ κωνικότητας καθώς η τεχνολογία είναι σχετικά νέα.

Οδηγίες χρήσης:

 • ρυτίδες;
 • ανεπαρκής ελαστικότητα του δέρματος,
 • μελάγχρωση;
 • ουλές;
 • μεγεθυμένοι πόροι;
 • Ραγάδες.

Μετρημένες τιμές

Όποιος θέλει να αναζωογονήσει χωρίς μεγαλύτερα στηρίγματα μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτήν τη μέθοδο.

Η κλασματική θεραπεία με λέιζερ καταπολεμά πολλές ατέλειες στο πρόσωπο, όπως:

Ενδείξεις για τη διαδικασία
 • σοβαρές ρυτίδες στο μέτωπο;
 • nasolabial πτυχές;
 • Περνάει το νήμα των ποδιών γύρω από τα μάτια
 • η επιδερμίδα "ρέει κάτω";
 • μελάγχρωση του δέρματος, ουλές, ουλές, φλέβες αράχνης
 • Πρόβλημα των διογκωμένων πόρων, της ακμής.

Η θεραπεία με λέιζερ έχει αποδειχθεί πολύ αποτελεσματική στην εξάλειψη όλων αυτών των προβλημάτων.

Ο μόνος περιορισμός είναι ότι ενδέχεται να απαιτούνται αρκετές διαδικασίες ανάλογα με τη σοβαρότητα της ατέλειας.

Ποια είναι η μέθοδος ηλεκτροδιάτρησης του προσώπου και τα σχόλια των εμπειρογνωμόνων σχετικά με την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας; Διαβάστε εδώ για λεπτομέρειες σχετικά με το κίτρινο ξεφλούδισμα - τι είναι και τι γίνεται.

διαδικασία

Πριν από τη διαδικασία, ο αισθητικός μπορεί να συνταγογραφήσει αντι-μολυσματικά και αντιβακτηριακά φάρμακα για προφύλαξη για αρκετές ημέρες.

Σημαντικό! Την ημέρα της διαδικασίας, θα πρέπει να σταματήσετε εντελώς τη σωματική δραστηριότητα, να πίνετε αλκοόλ και να καπνίζετε.

Πριν από την κλασματική αναζωογόνηση, το δέρμα πρέπει να καθαριστεί καλά και να αντιμετωπιστεί με ειδικά αναισθητικά. Μερικές φορές αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Η έκθεση με λέιζερ μπορεί να προκαλέσει ελαφριά αίσθηση μυρμηγκιάσματος. Η διάρκεια της διαδικασίας κυμαίνεται μεταξύ 10 και 60 λεπτών. Ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών κατανέμεται ξεχωριστά σε κάθε ασθενή. Μια καταπραϋντική κρέμα πρέπει να εφαρμόζεται στο τέλος της έκθεσης.

Το δέρμα σας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα στο μέλλον.

Μετέπειτα φροντίδα
 1. Εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα στο δέρμα σας αρκετές φορές την ημέρα για 10-14 ημέρες.
 2. Προστατέψτε το δέρμα από τις ακτίνες UV για 2-3 μήνες.
 3. Μην χρησιμοποιείτε ξεφλούδισμα για 2-3 εβδομάδες.
 4. Σταματήστε τα καλλυντικά που περιέχουν ρετινόλη και σαλικυλικό οξύ για 2 εβδομάδες.
 5. Προσπαθήστε να σταματήσετε ή να περιορίσετε τις κακές συνήθειες κατά τη φάση της ανάκαμψης.

Σημειώστε!Κανονικά η ανάκτηση διαρκεί 3 έως 7 ημέρες.

Κριτικές και αποτελέσματα

Σύμφωνα με τις κριτικές των περισσότερων ασθενών, η μη αφαιρετική αναζωογόνηση με λέιζερ είναι πραγματικά πολύ εύκολο να ανεχθεί και δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα. Μετά από 3-6 συνεδρίες κάθε 2-4 εβδομάδες, μπορείτε να φαίνεστε 5-10 χρόνια νεότερος χωρίς να κάνετε μεγάλα διαλείμματα από τη δουλειά και χωρίς σοβαρή ταλαιπωρία κατά τη φάση ανάρρωσης.

Με αυτήν την τεχνολογία μπορείτε να διατηρήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το ανώτερο στρώμα της επιδερμίδας.Οι προστατευτικές ιδιότητες του δέρματος διατηρούνται εν μέρει και μπορείτε να βγείτε με ασφάλεια έξω για 2-3 ημέρες χωρίς την προστασίαΓια να ξεχάσετε την υπεριώδη ακτινοβολία. Αντιμετωπίζει με επιτυχία τα περισσότερα από τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Ωστόσο, για να αφαιρέσετε μόνιμα τις μιμούμενες ρυτίδες στην μετωπική περιοχή και τις ρινοχειλικές πτυχές, συνιστάται η εισαγωγή botox μετά την ολοκλήρωση της πορείας αναζωογόνησης, η οποία δεν επιτρέπει στους μυς να συστέλλονται και να δημιουργούν νέες πτυχές του δέρματος. Το ανυψωτικό αποτέλεσμα με τη σωστή φροντίδα του προσώπου διαρκεί έως και 3-5 χρόνια.

Αλλαγές στο δέρμα

Μετά τη διαδικασία, μπορεί να εμφανιστεί ερυθρότητα, οίδημα και δυσφορία για 2 ημέρες. Εάν αυτή η κατάσταση είναι δύσκολο να ανεχθεί, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανακουφιστικά για την ψύξη της προσβλητικής περιοχής του δέρματος.

Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα μπορεί να φαίνεται ελαφρώς μαυρισμένο.

Σημαντικό! Μην κάνετε τίποτα - το κανονικό χρώμα του δέρματος θα επιστρέψει από μόνο του μετά από μερικές εβδομάδες. Το δέρμα θα στεγνώσει και θα ξεφλουδίσει κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας.

Πιθανές δυσάρεστες συνέπειες

Αρνητικές επιπτώσεις

Μην ανησυχείτε εάν το δέρμα σας γίνει κοκκινωπό και "εγκαύματα" μετά την πρώτη διαδικασία. Αυτό δεν υποδηλώνει την ανακρίβεια της διαδικασίας, αλλά θεωρείται η φυσική απόκριση του σώματος. Μετά από 2-3 ώρες μπορεί επίσης να υπάρχει οίδημα γύρω από τη μύτη και τα μάτια.

Σημαντικό! Για να το απαλλαγείτε γρηγορότερα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα υγρά απομακρύνονται γρήγορα από το σώμα (τρώτε λιγότερα αλμυρά και πικάντικα τρόφιμα, πάρτε διουρητικό).

Το επόμενο πρωί πολλοί τρομοκρατούνται για να δουν το αίμα στο δέρμα τους. Μπορεί να γίνει σκληρό και να μετατραπεί σε κρούστα. Αυτό θεωρείται επίσης ως μια φυσική απάντηση. Σε αυτόν τον τύπο διαδικασίας, το ανώτερο προστατευτικό στρώμα του δέρματος αφαιρείται - ένα νέο εμφανίζεται κάτω από το φλοιό. Επομένως, απαγορεύεται αυστηρά να αγγίζετε με τα χέρια σας και να προσπαθείτε να σκίσετε το φλοιό. Διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης και μπορεί να εμφανιστούν σημάδια στο πρόσωπο. Η κρούστα θα ξεφλουδίσει μόνη της μόλις ο ιστός επουλωθεί. Αυτό μπορεί να παρατηρηθεί μετά από 5-7 ημέρες, οπότε να είστε υπομονετικοί. Μετά από έναν άλλο μήνα, το δέρμα του προσώπου έχει ροζ απόχρωση και είναι επίσης ευαίσθητο στο φως - πρέπει να καλύψετε τον εαυτό σας με προστατευτικές κρέμες.

Οι παρενέργειες μετά τη διαδικασία δεν αποτελούν εξαίρεση. Σε ορισμένες περιοχές του προσώπου μπορεί να εμφανιστεί εξάνθημα, ήπια ψώρα και διαφορετικό χρώμα του δέρματος. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό θα περάσει, αλλά οι αισθήσεις είναι αρκετά άβολες. Υψηλός κίνδυνος ανεπιθύμητων ενεργειών σε ασθενείς με υπερβολική ευαισθησία στο δέρμα.

Ο αισθητικός συνταγογραφεί μεμονωμένα τη φροντίδα μετά από κλασματική θερμόλυση, αλλά υπάρχουν γενικές συστάσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πλύνετε το πρόσωπό σας με καθαρό και ελαφρώς ζεστό νερό (σε καμία περίπτωση ζεστό). Ξεχάστε το ξεφλούδισμα και το ξεφλούδισμα για τη διάρκεια της περιόδου αποκατάστασης. Δεν μπορείτε να μείνετε στον ήλιο για 7-10 ημέρες, μετά τις οποίες αξίζει να χρησιμοποιήσετε ειδικές κρέμες. Είναι σημαντικό να έχετε σωστό ύπνο, διατροφή και ξεκούραση. Εάν ακολουθήσετε όλες τις οδηγίες, μετά από 2 εβδομάδες μπορείτε να ξεχάσετε τις δυσάρεστες αισθήσεις.

Αντενδείξεις

Για να αποφύγετε δυσάρεστες συνέπειες, πρέπει να διασφαλίσετε ότι δεν υπάρχουν αντενδείξεις.

Οι απόλυτες αντενδείξεις είναι:

Αντενδείξεις στη διαδικασία
 • Εγκυμοσύνη και θηλασμός;
 • τάση για ουλές;
 • χρόνιες μολυσματικές ασθένειες,
 • Ογκολογία;
 • σοβαρά προβλήματα του ανοσοποιητικού συστήματος,
 • Επιδείνωση της ψωρίασης.

Μεταξύ των συγγενών υπάρχουν:

 • υψηλό σάκχαρο στο αίμα;
 • νεφρική νόσος;
 • προβλήματα ψυχικής υγείας,
 • δεν επιθυμείτε να ακολουθήσετε τις προτάσεις ενός ειδικού.
 • τελευταίο μαύρισμα.

Σημαντικό!Μόνο αισθητικοί με εμπειρία και τις κατάλληλες δεξιότητες μπορούν να ανατεθούν στη διαδικασία.

Προετοιμασία και εκτέλεση

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να βρείτε έναν εξειδικευμένο ειδικό ο οποίος θα εκτελέσει τη διαδικασία χρησιμοποιώντας μη αφαιρετική τεχνολογία. Λόγω των ευαίσθητων επιδράσεων στο δέρμα, δεν υπάρχει απλώς μια τεχνική που να ταιριάζει σε όλους. Και πρέπει να επιλέξουμε ένα ατομικό πρόγραμμα για κάθε ασθενή, λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία και την κατάσταση του δέρματος.

Πριν από τη συνάντηση

Η φάση προετοιμασίας μπορεί να είναι πολύ σύντομη. Με τη μη αφαιρετική μέθοδο, δεν χρειάζεται να περιμένετε να φύγει το μαύρισμα. Μπορείτε επίσης να εργαστείτε στο δέρμα με μικρά, μη πυώδη σπυράκια ή ακμή (η κατάσταση θα βελτιωθεί σημαντικά μετά τη διαδικασία). Το πιο σημαντικό είναι να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν αντενδείξεις.

Λίγες μέρες πριν από την πρώτη συνεδρία, είναι πολύ σημαντικό να αποφύγετε βλάβες ή σοβαρό ερεθισμό του δέρματος σε προβληματικές περιοχές. Επομένως, είναι καλύτερο να αποφεύγετε τα καλλυντικά με βάση το αλκοόλ και να μην τα ξεφλουδίζετε.

Θα πρέπει επίσης να σταματήσετε να παίρνετε αντιπηκτικά, αντιβιοτικά τετρακυκλίνης και ρετινόλη. Την ημέρα της συνεδρίασης, είναι προτιμότερο να μην εφαρμόζετε καθόλου κρέμες στο πρόσωπο.

Τεχνολογία

Η διαδικασία είναι αρκετά άνετη και διαρκεί 10 λεπτά έως μισή ώρα. Ο ασθενής δεν έχει έντονο πόνο, επομένως η χρήση τοπικής αναισθησίας συνήθως δεν είναι απαραίτητη. Ωστόσο, αυτό επιτρέπεται για άτομα με υψηλό όριο ευαισθησίας.

Το διάγραμμα εκτέλεσης διαδικασίας μοιάζει με αυτό:

 • ο ασθενής κάθεται άνετα στον καναπέ.
 • τα μαλλιά πρέπει να μπαίνουν κάτω από ένα καπέλο μίας χρήσης.
 • Το πρόσωπο καθαρίζεται σχολαστικά από υπολείμματα καλλυντικών.
 • ένα αγώγιμο πήκτωμα ψύξης εφαρμόζεται σε προβληματικές περιοχές.
 • Η κεφαλή της συσκευής μετακινείται αργά πάνω από το δέρμα.
 • Πατώντας το κουμπί δημιουργείται δέσμη λέιζερ.
 • Αφού επεξεργαστείτε ολόκληρη την επιφάνεια, απλώστε μια μάσκα με πανθενόλη.

Μπορείτε να επιστρέψετε με ασφάλεια στο σπίτι εντός 15 έως 20 λεπτών από το τέλος της συνεδρίας.

Φάση αποκατάστασης

Μετά τη θεραπεία με λέιζερ του δέρματος, σχηματίζεται μια ελαφριά κρούστα. Ο χρόνος εξαφάνισής του εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά της διαδικασίας ανάκτησης ενός συγκεκριμένου τύπου δέρματος. Επηρεάζει επίσης τη φάση αποκατάστασης. Η διάρκεια είναι 2 έως 4 εβδομάδες. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν είναι απαραίτητο ο ασθενής να παρακολουθείται συνεχώς από ειδικούς. Ωστόσο, αξίζει να ακολουθήσετε σταθερά όλες τις προτεινόμενες συστάσεις για ένα μήνα, συγκεκριμένα:

Φάση αποκατάστασης
 • σταματήστε τη σωματική δραστηριότητα;
 • μην πηγαίνετε στο σολάριουμ, τα μπάνια ή τις σάουνες.
 • Το
 • κάνει χωρίς διακοσμητικά καλλυντικά για λίγο;
 • προστατευθείτε από μηχανικό στρες.

Σημαντικό! Για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να το διατηρήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αξίζει να επισκέπτεστε τακτικά έναν αισθητικό. Δεν θα είναι κακό να περάσετε από μια ολόκληρη σειρά διαδικασιών που αποτελούνται από 4-5 συνεδρίες.

Μέθοδος ενέργειας

Η δέσμη λέιζερ διεισδύει από λίγα μικρόμετρα έως 3-4 mm βαθιά στο δέρμα. Ταυτόχρονα, το επιφανειακό του στρώμα δεν καταστρέφεται πλήρως, αν και η φυσική προστασία εξασθενεί σημαντικά. Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας έκθεσης είναι:

 • μειώνει το βάθος των γραμμών έκφρασης,
 • σχεδόν πλήρης εξάλειψη των μικρών,
 • αισθητή σύσφιξη του δέρματος,
 • Επαναφέρει την οξύτητα του οβάλ προσώπου.
 • φτερά και μείωση διπλού πηγουνιού,
 • Εξάλειψη της επίπεδης μελάγχρωσης,
 • εξομάλυνση της ανακούφισης του δέρματος,
 • Αφαίρεση φλεβών και ματιών αράχνης,
 • Περιορισμός των διευρυμένων πόρων,
 • Βελτίωση του τόνου του δέρματος,
 • βελτιώνει και εξομαλύνει την επιδερμίδα.

Μετά από μη αφαιρετική αναζωογόνηση, οι ασθενείς φαίνονται οπτικά πιο φρέσκοι. Και μετά από μια κατάλληλη θεραπεία, μπορείτε να «σβήσετε» το πρόσωπο για 5 έως 10 χρόνια. Αυτό δεν αφήνει ρυτίδες, ουλές ή άλλα σημάδια όπως με χειρουργικές επεμβάσεις.

Διάρκεια διαδικασίας

Η διάρκεια καθορίζεται από το μέγεθος της περιοχής που επηρεάζεται από το λέιζερ. Το πηγούνι διαρκεί περίπου 15 λεπτά και ολόκληρο το πρόσωπο δεν διαρκεί περισσότερο από 80 λεπτά. Εάν απαιτείται μόνο καθαρισμός με λέιζερ ή επανεμφάνιση του ανώτερου στρώματος του δέρματος, αυτό απαιτεί πολύ λιγότερο χρόνο σε σύγκριση με τη διόρθωση βαθύτερων στρωμάτων.

Κλασματικό λέιζερ CO2

Με την αναζωογόνηση κλασματικής ακτινοβολίας, εφαρμόζονται ακριβείς τεχνικές στην επιδερμίδα προκειμένου να διορθωθούν τα δερματικά προβλήματα που σχετίζονται με την ηλικία. Η αρχή είναι η βάση για τις περισσότερες σύγχρονες καλλυντικές συσκευές. Το κλασματικό λέιζερ CO2 είναι δημοφιλές και θεωρείται η πιο καινοτόμος ανάπτυξη.

Σημαντικό! Η διαδικασία συντομεύεται ως "fraxel".

Αρχή λειτουργίας των κλασματωμένων λέιζερ CO2

Η βάση της λειτουργίας λέιζερ είναι ο μηχανισμός ενός σημείου επίδρασης, μόνο τα ανώτερα στρώματα του δέρματος θερμαίνονται και οι μη επηρεασμένες περιοχές του δέρματος παραμένουν μεταξύ των «κατεστραμμένων» σημείων. Η αναζωογόνηση με τη βοήθεια ενός τέτοιου λέιζερ είναι από πολλές απόψεις ανώτερη από τις ξεπερασμένες μεθόδους, όταν τραυματίστηκε ολόκληρη η επιφάνεια του δέρματος και η πιθανότητα μόλυνσης, εγκαύματος και άλλων ανεπιθύμητων ενεργειών ήταν πολλές φορές υψηλότερη.

Η αποτελεσματικότητα της τεχνικής εξηγείται από το σχηματισμό μικροθερμικών περιοχών στους ιστούς, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν το επίκεντρο των ενεργών διεργασιών αναγέννησης των κυττάρων. Η αναγέννηση όχι μόνο εκτείνεται σε αυτές τις περιοχές, αλλά επηρεάζει επίσης τον υγιή ιστό.

Σημαντικό! Μετά από μια κλασματική αναζωογόνηση, το δέρμα αναγεννάται πολύ πιο γρήγορα από ό, τι σε ολόκληρο το δέρμα του προσώπου και διαρκεί αρκετά χρόνια.

επισκόπηση κλασματικών λέιζερ

Τα κλασματικά λέιζερ είναι μια σχετικά νέα ανάπτυξη που έχει ήδη συγκεκριμένα στάδια ανάπτυξης.

Επίπεδο 1.Δημιουργία λέιζερ erbium που χρησιμοποιείται στη μη αφαιρετική μορφή κλασματικής λέιζερ κωνικότητας. Το επιφανειακό στρώμα του δέρματος δεν επηρεάζεται κατά την εφαρμογή του, το αποτέλεσμα εμφανίζεται μόνο στα βαθιά στρώματα. Η διαδικασία έλαβε πολλές θετικές κριτικές από αισθητικούς και ασθενείς.

Σημαντικό! Μετά από λίγο, ανακαλύφθηκαν ορισμένα ελαττώματα στη συσκευή που απαιτούσαν βελτίωση.

Επίπεδο 2. Η έλευση του κλασματικού λέιζερ CO2. Διαφέρει από το erbium στο ότι λειτουργεί με μίγματα αερίων. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της συσκευής, εμφανίζονται μικροθερμικοί κολώνες, επηρεάζοντας απολύτως όλα τα στρώματα του δέρματος. Η διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης ξεκινά γύρω τους, εμφανίζονται νέα. Τα πλεονεκτήματα αυτής της τεχνολογίας έγκειται στη δυνατότητα επιρροής ακόμη και των πιο περίπλοκων ουλών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο για να αντιμετωπίσετε τις βαθιές ρυτίδες και το πορώδες του δέρματος. Τα λέιζερ βοηθούν επίσης στην επίτευξη ενός πιο αισθητού αποτελέσματος της αναζωογόνησης του δέρματος, που είναι ο κύριος στόχος αυτού του τύπου διαδικασίας. Η συσκευή μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει βαθιές ρυτίδες, ουλές και έντονα ελαττώματα του δέρματος. Οι ακτίνες λέιζερ απορροφώνται γρήγορα από το νερό, το οποίο εξατμίζεται αμέσως.

Σημαντικό! Η συσκευή σας επιτρέπει να επηρεάσετε περιοχές όπως το ντεκολτέ, τα βλέφαρα και το λαιμό.

Σήμερα, οι περισσότεροι κατασκευαστές φαρμάκων κατά της γήρανσης αναπτύσσουν παρόμοια λέιζερ. Παρεμπιπτόντως, κάθε ασθενής μπορεί να αγοράσει τον ίδιο ή τον άλλο τύπο συσκευής. Όταν αγοράζετε μια συσκευή με κλασματικό λέιζερ, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στην τεχνική περιγραφή και τις ιδιότητές της: ενεργειακή πυκνότητα, μέγεθος της μικροθερμικής περιοχής κ. λπ.

Το κλασματοποιημένο λέιζερ CO2 χαρακτηρίζεται από την ευκολία χρήσης του μέσω του απλού χειριστηρίου του και τη δυνατότητα επιλογής διαφορετικών γεωμετρικών σχημάτων και μεγεθών της φωτισμένης περιοχής.

Σημαντικό! Εάν θέλετε να αγοράσετε μια τέτοια συσκευή για αναζωογόνηση, θα πρέπει να είστε πεπεισμένοι για την αξιοπιστία του κατασκευαστή και του προμηθευτή, καθώς τα λέιζερ είναι αρκετά περίπλοκα από τεχνολογική άποψη.