ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: ΟΙΚΙΑΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Λαϊκές θεραπείες για την αναζωογόνηση του δέρματος

Κάθε γυναίκα έχει μια περίοδο κατά την οποία παρατηρεί τις πρώτες ρυτίδες, την ξηρότητα και τη γενική επιδείνωση της κατάστασης του δέρματος. Αυτό μπορεί να συμβεί στην ηλικία των 25 ετών, η γήρανση του δέρματος δεν σχετίζεται απαραίτητα με την ακραία ηλικία.

Πώς μπορείτε να επιβραδύνετε αυτήν τη διαδικασία και να επηρεάσετε το σώμα σας;

Αιτίες γήρανσης του δέρματος

 1. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να πω ότι η πρόωρη γήρανση του δέρματος σχετίζεται με πολύ άγχος. Για να σταματήσετε αυτήν τη διαδικασία, πρέπει να αλλάξετε κάτι στη ζωή σας.
 2. Το δέρμα σας μπορεί επίσης να επηρεαστεί από μια γενετική προδιάθεση, από την οποία εξαρτώνται πολλά. Για τους Κορεάτες, για παράδειγμα, το δέρμα του προσώπου διατηρεί την ελαστικότητά του έως τα γηρατειά, αλλά στη συνέχεια μεγαλώνει αρκετά γρήγορα. Στην περίπτωσή μας, δεν υπάρχει οξεία γήρανση του δέρματος, είναι μια σταδιακή διαδικασία, αλλά ξεκινά πολύ νωρίτερα.
 3. Ορμονική αποτυχία. Για έναν άλλο λόγο υπήρχε αστοχία στο σώμα και σταμάτησε να λειτουργεί σωστά και το δέρμα σας υποφέρει επίσης. Επομένως, μην ξεχάσετε να επισκέπτεστε τακτικά το γιατρό σας και να παρακολουθείτε το σώμα σας.
 4. Κακές συνήθειες. Όλοι γνωρίζουμε τους κινδύνους του αλκοόλ και του καπνίσματος, αλλά δεν μπορούν όλοι να κάνουν χωρίς να πίνουν και τσιγάρα. Αλλά είναι καιρός να απαντήσετε για τη ζημιά που έχει προκληθεί στο σώμα σας. Στους καπνιστές, το δέρμα γίνεται συνήθως γκρι και χάνει τον τόνο του πιο γρήγορα από ό, τι θα έπρεπε. Οι καπνιστές χαρακτηρίζονται επίσης από το σχηματισμό λεπτών και συχνών ρυτίδων. Για όσους θέλουν να πίνουν, είναι πιθανό υπερβολικό πρήξιμο του δέρματος, το οποίο επηρεάζει επίσης αρνητικά τη σωστή λειτουργία του και στη συνέχεια αρχίζει να χαλάει.
 5. Συχνή έκθεση στο ηλιακό φως. Το μαύρισμα είναι όμορφο, χωρίς αμφιβολία, αλλά το δέρμα του προσώπου είναι πολύ πιο μαλακό από το δέρμα του σώματος. Ως αποτέλεσμα, το υπερβολικό πάθος για το μαύρισμα οδηγεί σε πρόωρη γήρανση.
 6. Λάθος φαγητό. Είμαστε ο, τι τρώμε. Φυσικά, με τακτική χρήση τροφίμων που είναι καλό όχι μόνο για γεύση, αλλά μόνο για γεύση, υπάρχει μια γενική επιδείνωση της εργασίας του σώματος. Αυτό επηρεάζει κυρίως το πρόσωπο. Οι χρήσιμες ουσίες δεν παραδίδονται στα κύτταρα, γεγονός που με τη σειρά του οδηγεί στη γήρανσή τους.

Πώς μπορεί να προληφθεί η πρόωρη γήρανση;

 1. Οι φλούδες είναι καλές, αλλά με μέτρο. Εάν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε απολέπιση και απολέπιση περισσότερο από μία φορά κάθε δύο εβδομάδες. Χρησιμοποιήστε μία φορά την εβδομάδα για κανονικό δέρμα. Ο συχνός καθαρισμός του δέρματος βλάπτει τα κύτταρα του δέρματος που δεν χρειάζεται να αφαιρεθούν και στη συνέχεια τα κάνει χειρότερα στη δουλειά τους.
 2. Προστατέψτε το δέρμα σας. Χρησιμοποιήστε κρέμες και καλλυντικά παράγοντα προστασίας από τον ήλιο το καλοκαίρι για να σας προστατεύσετε από ζημιές από τον ήλιο. Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα το χειμώνα για να αποφύγετε το σπάσιμο του δέρματος.
 3. Αποφύγετε τον καθαρισμό προϊόντων που περιέχουν αλκοόλ. Θα στεγνώσουν άσκοπα το δέρμα σας.
 4. Δώστε στο δέρμα σας το υπόλοιπο που του αξίζει τη νύχτα. Μας έχει προστατεύσει από τις ακτίνες του ήλιου, τη σκόνη της πόλης και τη βρωμιά όλη μέρα, τη νύχτα χρειάζεται ξεκούραση.
 5. Καθαρίστε σχολαστικά το πρόσωπό σας, ώστε να μην συσσωρεύεται βρωμιά στους πόρους.
 6. Επιλέξτε κρέμα νύχτας με ελαφριά συνοχή. Δεν πρέπει να καλύπτει το πρόσωπό σας με μάσκα και να κλείνει τους πόρους στον αέρα.
 7. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα κρέμας νύχτας.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε το δέρμα μας;

 1. Μεταβείτε περισσότερα.Ο καθαρός αέρας βοηθά τα αιμοφόρα αγγεία να λειτουργήσουν, γεγονός που βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος. Επιπλέον, μια δόση οξυγόνου ηρεμεί τα νεύρα σας, ομαλοποιεί τον ύπνο και βελτιώνει τη λειτουργία της καρδιάς και των αεραγωγών.
 2. Γυμναστική προσώπου.Στην πραγματικότητα ένας αρκετά αποτελεσματικός τρόπος σύσφιξης του δέρματός σας. Όταν οι μύες σας είναι σε καλή κατάσταση, δεν εμφανίζονται όλοι οι τύποι τσέπες. Και το αποτέλεσμα είναι ισοδύναμο με το έργο ενός χειρουργού. Το κύριο πράγμα είναι η κανονικότητα. Οι ίδιες οι ασκήσεις είναι απλές και διαρκούν 5 λεπτά την ημέρα, αλλά τι αποτέλεσμα.
 3. Έξοδος.Υπάρχει μια ανατολίτικη σοφία: μεταχειριστείτε το δέρμα σας σαν πέταλα λουλουδιών και θα φαίνεται το ίδιο. Είναι πραγματικά έτσι, τα κορίτσια πρέπει να μάθουν να φροντίζουν το δέρμα τους από την εφηβεία, τότε γίνεται συνήθεια και μένει μαζί τους όλη τη ζωή τους.
 4. καλλυντικά.Εάν προτιμάτε μια φτηνή μαζική αγορά, μην εκπλαγείτε όταν προκύπτουν προβλήματαΤο δέρμα του προσώπου είναι πολύ λεπτό και ευαίσθητο για τέτοια πειράματα. Φυσικά, είναι δύσκολο να αγοράσετε μόνο καλλυντικά πολυτελείας. Αλλά προσπαθήστε να επιλέξετε μια ποιοτική κρέμα και θεμέλιο για τον εαυτό σας, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα.
 5. μασάζ.Εκτός από τη γυμναστική, το μασάζ προσώπου βοηθά επίσης στην αναζωογόνηση. Τα αιμοφόρα αγγεία αρχίζουν να λειτουργούν καλύτερα. Οι μεταβολικές διεργασίες επιταχύνουν την εργασία τους και το κολλαγόνο, το οποίο είναι υπεύθυνο για την ελαστικότητα του δέρματος, παράγεται δύο φορές πιο γρήγορα. Οι νευρικές απολήξεις θα ξυπνήσουν και θα έχετε μια φρέσκια, ξεκούραστη εμφάνιση. Επιπλέον, όλοι οι τύποι ακμής και άλλων ατελειών εξαφανίζονται γρηγορότερα.
 6. αισθητικός.Ωστόσο, για καλύτερη κατανόηση των λόγων και των περαιτέρω μέτρων, είναι απαραίτητο να τα επισκεφτείτε. Ο λόγος δεν μπορεί να είναι αυτό που αμαρτάνεις καθόλου. Ο αισθητικός θα σας βοηθήσει να το καταλάβετε και να προτείνει κατάλληλους τρόπους για να το αντιμετωπίσετε.

Μάσκες για την καταπολέμηση των σημείων γήρανσης

Εκτός από την εσωτερική επιρροή, είναι απαραίτητο να πολεμάτε εξωτερικά. Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση θα σας βοηθήσει να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

 1. Μόνο ένα κουλούρι!Ανακατέψτε το γάλα με μερικές κουταλιές της σούπας αλεύρι. Η συνέπεια πρέπει να σας θυμίζει ξινή κρέμα. Προσθέστε έναν κρόκο αυγού σε αυτό το μείγμα. Ανακατεύουμε όλα τα συστατικά και τα εφαρμόζουμε για 20 λεπτά. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό αφού πιέσετε λίγο χυμό λεμονιού σε αυτό για να ρυθμίσετε το αποτέλεσμα.
 2. πουρέ πατάτας.Οι πουρέ πατάτας θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από μικρές ρυτίδες! Βράζουμε τις πατάτες και τις λιώνουμε μέχρι να καθαριστούν. Απλώστε στο πρόσωπο για 20 λεπτά. Ξεπλύνετε με καθαρό νερό.
 3. μάσκες μελιού.Ίσως η χρήση μελιού θα σας βοηθήσει να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα. Μπορείτε να προσθέσετε κανέλα στο μέλι παίρνοντας μια κουταλιά μέλι και ανακατεύοντας την ίδια ποσότητα κανέλας μαζί. Απλώστε στο πρόσωπο, επίσης για 20 λεπτά, και ξεπλύνετε με νερό.

Λάβετε επίσης υπόψη ότι εκτός από τη χρήση μάσκας, πρέπει να πίνετε αρκετό νερό, περίπου 1, 5 έως 2 λίτρα την ημέρα. Το νερό τρέφει τα κύτταρα του δέρματος και τα προστατεύει από τη γήρανση.

Εάν δεν υπάρχει αρκετό νερό στο σώμα, σχεδόν όλες οι διαδικασίες είναι άχρηστες. Ακόμη και μια ενυδατική κρέμα δεν μπορεί να το κάνει εάν το σώμα σας είναι αφυδατωμένο.